FIM Luisteluviikko

Pohjois-Savon Liikunta ja Juniori-KalPa yhteistyössä Kuopion kaupungin kanssa järjestävät varhaiskasvatuksen ja peruskouluryhmille maksutonta luisteluopetusta Kuopiolahden, Lippumäen ja Hiltulanlahden luisteluradoilla.

Voit ilmoittaa ryhmäsi ma 24. - to 27.1. välisenä aikana alla olevan lomakkeen avulla. Ryhmiä otetaan kaksi/vuoro. Aamupäivällä on kahdeksan vuoroa ja iltapäivällä on kahdeksan vuoroa. Aamun vuorot klo 9-11 on varattu varhaiskasvatuksen ryhmille. Päivän vuorot klo 12-14 on varattu peruskoululaisille. 

Valitse yksi toiveaika. Jos valitulle ajalle ilmoittautuu useampi ryhmä, valittu aika arvotaan ryhmien kesken. Arvonnat suoritetaan pe 28.1. Ryhmien vuorot ilmoitetaan pe 28.1. sähköpostilla ja tällä sivulla.

Jos joudutte perumaan osallistumisenne esim. sairastumisen takia, ilmoittakaa siitä meille.

Ohjatun luisteluvuoron kesto on 30min. Ohjauksista vastaa Juniori-KalPa. Varaathan hyvin aikaa ennen omaa vuoroasi, esim. luistimien kanssa. Tarjolla on lämmintä mehua. 

Yhteystiedot:

VARHAISKASVATUSRYHMÄT

Marjukka Siponen
p. 041 469 5386
marjukka.siponen(a)pohjois-savonliikunta.fi

PERUSKOULURYHMÄT

Laura Korhonen
044 7181 303 
laura.maria.korhonen@kuopio.fi 

Valitse päivä ja paikka, jolloin osallistutte mukaan *
Valitse teidän ryhmän toiveaika. Aamun vuorot klo 9-11 on varattu varhaiskasvatuksen ryhmille. Päivän vuorot klo 12-14 on varattu peruskoululaisille. *