UKK

Osiota päivitetään!

Olen tottunut luistelemaan hokkareilla, voinko luistella niissä 50 km matkan?

Kyllä, 10 - 50 km matkat voi luistella hokkareilla tai kaunoilla. Pidemmille matkoille suosittelemme retkiluistimia.

Onko pakko käyttää kypärää?

Suosittelemme kypärän käyttöä (minkä tahansa kypärän), mutta vastuu on luistelijalla itsellään.

Mitä hinta sisältää?

Luistelumatkan ja ajanoton, keittoruoan, pukuteltan, osallistumismitalin ja saunan Scandicilla. Lisäksi tapahtuman iltana on Sokos Hotel Puijonsarven yökerhossa Skater's Night -palkintojenjakotilaisuus, jossa luistelijat saavat alkujuoman paikalle tullessaan. 

Haluan osallistua SM-kisoihin. Kuinka saan Luisteluliiton lisenssin?

Sinun tulee maksaa lisenssi Luisteluliitolle. Täältä löydät ohjeet lisenssille, sivussa otsikko 'Näin hankit lisenssin' tai ota Luisteluliittoon muutoin yhtyettä.

Miksi luistelun apu- ja toimintavälinesarja on poistettu?

Apu- ja toimintavälineillä osallistuvat voivat osallistua halutessaan kuntosarjan luistelusarjoihin. Kaikki kuntosarjoihin osallistuvat saavat maaliin tullessaan osallistujamitallin. 

Apu- ja toimintavälineitä ovat muun muassa hiihto- ja luistelukelkka tai luistelun tukikehikko kyynärtuilla tai ilman esim. tasapainovaikeuksista kärsiville.

Saako Skater's Nightiin ja ruokailuun osallistua, jos ei kilpaile?

Jokainen saa osallistua Skater's Nightiin. Alaikäset täytyy ilmoittaa etukäteen ja tietyin ehdoin, jotta ovimies voi päästää heidät sisään.

Saako kouluikäinen lapseni osallistua koululaisluistelutapahtumaan vapaa-ajalla, vai onko kyse vain koulujen omasta tapahtumasta?

Koululaisluistelu tapahtuu Kuopion koululaitoksen kautta. Yhteyttä voi ottaa omaan kouluun, jossa lapsi opiskelee tai kaupungin puolelta kysyä Lari Kilpeläiseltä (044 718 1439).