Sarjat ja matkat

Osallistu mukaan virtuaaliselle FIM 2021 tapahtumaan tämän linkin kautta

Finland Ice Marathon 2021 järjestetään virtuaalisena, omatoimisena ulkoliikuntatapahtumana. Tapahtuma on ilmainen. Virtuaalisessa tapahtumassa ei ole palkintojenjakoa eikä muitakaan yleisötilaisuuksia.

Kilpailuaika helmikuun ajan 1. – 28.2.2021. Pidennetyllä kilpailuajalla haluamme varmistaa, että jokainen voi liikkua jäällä turvallisesti turvavälit huomioiden.

Virtuaalisessa FIM 2021 kisassa ei palkita nopeimpia, vaan palkinnot arvotaan. Yksi suoritus missä tahansa lajissa vastaa yhtä arvontalipuketta. Mitä useammin teet suorituksen, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa arvonnassa. Nyt ei haeta nopeimpia liikkujia vaan aktiivisimpia!

Tämän lisäksi jokaisen lajin kolme eniten kilometrejä kerryttänyt liikkuja palkintaan (palkittavat sarjat: luistelu, sauvaluistelu, nastapyöräily, potkukelkkailu ja nastajuoksu). Voit osallistua mihin tahansa sarjaan niin monta kertaa kuin haluat. 

Voit suorittaa virtuaalisen Finland Ice Marathonin Kuopiossa, Kuusamossa tai Helsingissä! Tapahtuma ei siis ole paikkakuntarajoitteinen. Osallistumismäärät, kilometrit ja suorituspaikat (paikkakunta) ilmoitetaan meidän ilmoittautumisjärjestelmäämme (linkki ilmoitetaan myöhemmin)

Nuoret (alle 15 vuotiaat) voivat osallistua mihin tahansa sarjoihin. Nuoret saavat osallistumisesta muistomitalin. Muistomitalin voi noutaa tapahtuman jälkeen (Tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin). Nuori tulee ilmoittaa mukaan vanhemman tai huoltajan toimesta meidän ilmoittautumisjärjestelmäämme (yhteystiedot vaaditaan). Jokainen nuori voi saada yhden mitalin. Aktiivisimmat nuoret palkitaan erikseen. 

Ulkopaikkakuntalaiset voivat noutaa muistomitalin paikasta (Tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin).

Koululuokat eivät voi osallistua arvontaan. Koululuokille toimitetaan muisto osallistumisesta jälkeenpäin. Koululuokat ilmoittavat osallistumisensa esa.pietikainen(a)pohjois-savonliikunta.fi

Koska Finland Ice Marathon jääradat ovat luonnonjäällä, virallista ennalta määriteltyä kilpailurataa ei ole. Suorittaja saa itse valita, mitä ratoja hän käyttää suorituksen aikana. Voit liikkua niitä ratoja pitkin, mitkä ovat kulloissakin olosuhteissa mahdollista. Luonnonjää elää sään mukaan. Luonnonjäällä esiintyy esim. railoja ja epätasaisuutta. Mestar ylläpitää jäärataa päivittäin, olosuhteet huomioiden. Mestar voi tarvittessa sulkea rataosuuksia jos huoltotoimet sen vaatii.

Voit osallistua viiteen eri sarjaan. Näissä kaikissa sarjoissa osallistut mukaan arvontaan.

 • Perheluistelu (perheen kokoa ei ole rajattu)
  • Perheluistelun tarkoitus on kannustaa perhettä liikkumaan yhdessä jäällä!
  • Liikuthan jäällä vain oman ydinperheen kanssa
  • Perheluistelussa jokainen osallistuja saa muistomitalin. Muistomitalin voi noutaa tapahtuman jälkeen. (Tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin)
 • Luistelu
 • Sauvaluistelu
 • Nastapyöräily
 • Potkukelkkailu
 • Nastajuoksu

Osallistu mukaan tämän linkin kautta

Tulokset päivittyvät reaaliajassa, voit tarkastella tuloksia lajeittain. Seuraa tuloksia tämän linkin kautta

Tuloksien kirjaaminen: 

Kun ilmoittaudut mukaan kisaan, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset merkitsemään suorituksiasi.

Linkin kautta voit myös merkitä suorituksesi.  Linkki löytyy sähköpostistasi (kts. myös roskaposti). Ilmoita jokainen suorituksesi ilmoittautumisjärjestelmään (sarja, kilometrimäärä ja suorituspaikka). Jokaisen sarjan kolme eniten kilometrejä kerryttäneet katsotaan meidän ilmoittautumisjärjestelmämme kautta. On siis tärkeää, että ilmoitat oikeat kilometrit meidän järjestelmäämme.