Nuorten sarjat 2021

Finland Ice Marathon 2021 järjestetään virtuaalisena, omatoimisena ulkoliikuntatapahtumana. Tapahtuma on ilmainen. Virtuaalisessa tapahtumassa ei ole palkintojenjakoa eikä muitakaan yleisötilaisuuksia.

Kilpailuaika helmikuun ajan 1. – 28.2.2021. Pidennetyllä kilpailuajalla haluamme varmistaa, että jokainen voi liikkua jäällä turvallisesti turvavälit huomioiden.

Nuoret (alle 15 vuotiaat) voivat osallistua mihin tahansa sarjoihin. Nuoret saavat osallistumisesta muistomitalin. Muistomitalin voi noutaa tapahtuman jälkeen (Tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin). Nuori tulee ilmoittaa mukaan vanhemman tai huoltajan toimesta meidän ilmoittautumisjärjestelmäämme (yhteystiedot vaaditaan). Jokainen nuori voi saada yhden mitalin. Aktiivisimmat nuoret palkitaan erikseen. 

Ulkopaikkakuntalaiset voivat noutaa muistomitalin paikasta (Tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin).

Koska Finland Ice Marathon jääradat ovat luonnonjäällä, virallista ennalta määriteltyä kilpailurataa ei ole. Suorittaja saa itse valita, mitä ratoja hän käyttää suorituksen aikana. Voit liikkua niitä ratoja pitkin, mitkä ovat kulloissakin olosuhteissa mahdollista. Luonnonjää elää sään mukaan. Luonnonjäällä esiintyy esim. railoja ja epätasaisuutta. Mestar ylläpitää jäärataa päivittäin, olosuhteet huomioiden. Mestar voi tarvittessa sulkea rataosuuksia jos huoltotoimet sen vaatii.