Kuntosarjan ohjeet

Kuntosarjan ohjeet

Reitti ja maali

Radan pituus on vahvistetaan tapahtumaviikolla. Uudelle kierrokselle maalin kohdalla radan oikeata reunaa. Maaliin tulo radan vasenta reunaa. Maalialue on jaettu kahteen kaistaan.

Säännöt

Kilpailussa noudatetaan erillistä "luonnonjääluistelun ohjeita ja sääntöjä". Erillinen tiedosto on tämän infon alla. 

Ajanottochippi ja Kilpailunumerot

Ajanottochippi kiinnitetään nilkkaremmillä nilkkaan, lisäksi jokaisella on kilpailunumero. Nilkkaan kiinnitettävä ajanottochippi on palautettava maaliintullessa. Palauttamattomasta chipistä peritään 50 € sakko.

Huolto

Luistelijoiden huoltoalue on noin 200 metriä maalialueen jälkeen. Huollossa on tarjolla mehua, suolakeksejä ja suolakurkkuja (suolakurkkuja ei kovalla pakkasella). Huoltoalueella on WC:t. Luistelijoiden henkilökohtaisen huollon alue on välittömästi kisajärjestäjän huoltoalueen jälkeen. Matkustajasatamassa on osallistumismaksuun sisältyvänä tarjolla keittoruoka, leipää ja mehua. Hotelli Scandicissa (Satamakatu 1) on tarjolla sauna ja uinti. Huom. sauna on sekasauna, omat uikkarit mukaan. Naisille ja miehille on omat suihkut ja pukuhuoneet. Jäällä on pukeutumis- ja varusteteltta.

Mehuhuolto

Luistelijoiden mehuhuolto tarjoillaan pahvimukeista.

Palkinnot

Kaikille osallistujille jaetaan muistomitali maaliin tulon jälkeen maalialueella. Kuntosarjoissa ei ole palkintojenjakoa.

Kilpailun päättyminen

Lähtöportti suljetaan viimeiselle kierrokselle klo 17.00.

Luistelijan vastuu

Luistelijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan ja vastaavat itse omasta tapaturmavakuutusturvastaan. Suosittelemme kypärän sekä kyynär- ja polvisuojien käyttöä.