Ohjeisohjelma

Kuutamoluistelu


Kuutamoluistelu luistellaan 2 km radalla tunnelmallisessa jätkänkynttilävalaistuksessa omatahtisesti. 

Illan ohjelma on erittäin mutkaton ja rento. Kuutamoluistelun keskuspaikkana on m/s Queen R-laivan edusta, missä soitetaan musiikkia ja ravintolapalvelut toimivat koko illan.

Illan päättää ilotulitus klo 20.00.

Koululaisluistelu

Finland Ice Marathonin megatapahtumaan Koululaisluisteluun odotetaan jälleen noin 4 000 koululaista! Perinteinen Finland Ice Marathonin koululaisluistelu järjestetään keskiviikkona ja torstaina 19.-20.2.2019. Tämä Pohjois-Savon suurin koululaisten liikuntatapahtuma on pienten ja isojenkin koululaisten kevättalven odotetuimpia päiviä.

Koululaisluistelun järjestelyistä vastaa Kuopion kaupungin koulutuspalvelukeskuksen liikuntatoimisto ja Liikuntapolkuhanke. Koululaisluistelun eräänä tärkeänä mahdollistajana on opettaja Kalle Laakkosen säätiö, joka rahoittaa valtaisan määrän bussikuljetuksia koululaisryhmille. Päivän ohjelmien järjestämisessä ovat vahvasti mukana kuopiolaiset urheiluseurat.


Skater's Night

Original Sokos Hotel Puijonsarvi osoite: Minna Canthin katu 16, Kuopio.
Lauantaina 22.2.2020 klo 20.

Skater's Night on kaikille osallistujille sekä yleisölle ilmainen ja avoin tilaisuus. Illan aikana sarjojen parhaille jaetaan palkinnot ja rentoudutaan hyvässä seurassa.

Lasten minimarathon


Lasten minimarathon on peruttu lauantaina 22.2.2020 sään takia