Ohjeisohjelma

Kuutamoluistelu


Kuutamoluistelu luistellaan 2 km radalla tunnelmallisessa jätkänkynttilävalaistuksessa omatahtisesti. 

Illan ohjelma on erittäin mutkaton ja rento. Kuutamoluistelun keskuspaikkana on m/s Queen R-laivan edusta, missä soitetaan musiikkia ja ravintolapalvelut toimivat koko illan.

Illan päättää ilotulitus klo 20.00.

Koululaisluistelu

Finland Ice Marathonin megatapahtumaan Koululaisluisteluun odotetaan jälleen noin 6 000 koululaista! Perinteinen Finland Ice Marathonin koululaisluistelu järjestetään keskiviikkona ja torstaina 19.-20.2.2019. Tämä Pohjois-Savon suurin koululaisten liikuntatapahtuma on pienten ja isojenkin koululaisten kevättalven odotetuimpia päiviä.

Koululaisluistelun järjestelyistä vastaa Kuopion kaupungin koulutuspalvelukeskuksen liikuntatoimisto ja Liikuntapolkuhanke. Koululaisluistelun eräänä tärkeänä mahdollistajana on opettaja Kalle Laakkosen säätiö, joka rahoittaa valtaisan määrän bussikuljetuksia koululaisryhmille. Päivän ohjelmien järjestämisessä ovat vahvasti mukana kuopiolaiset urheiluseurat.

Koululaisluistelun aikataulu ilmoitetaan myöhemmin

Skater's Night

Original Sokos Hotel Puijonsarvi osoite: Minna Canthin katu 16, Kuopio.
Lauantaina 23.2.2019

Skater's Night on kaikille osallistujille sekä yleisölle ilmainen ja avoin tilaisuus. Illan aikana sarjojen parhaille jaetaan palkinnot ja rentoudutaan hyvässä seurassa.

Skater's Nightin aikataulu ilmoitetaan myöhemmin


Lasten minimarathon

Rata ja ilmoittautuminen avautuu myöhemmin


Minimarathon alle 6 vuotiaista 12 vuotiaisiin. Sarjat tytöille ja pojille, osallistumismaksu 10€. Kaikki osallistujat palkitaan muistomitalilla maaliin tullessa, sarjan kolme parasta palkitaan palkintokorokkeella kunkin ikäsarjan päätyttyä. Kuumaa mehua tarjolla radan läheisyydessä.

Kypärän käyttö on pakollinen 6-12 vuotiailla.
Kyynär- ja polvisuojien käyttöä suositellaan.
Kilpailu tapahtuu luistelijoiden ja heidän huoltajien omalla vastuulla.

Minimarathonin järjestää:
Kuopion Luisteluseura ry
Yhteyshenkilö:
Marianna Nissinen
ninamarianna30(a)gmail.com