Alue ja reittikartat

Jokainen liikkuu jäällä omalla vastuulla. Järjestäjä (Pohjois-Savon Liikunta) ei ota vastuuta aineellisista eikä terveydellisitä vahingoista. Osallistujien tulee ottaa muut jäällä liikkujat huomioon. Osallistujia ei ole vakuutettu tapahtumajärjestäjän (Pohjois-Savon Liikunta ry) tai radan ylläpitäjän toimesta (Mestar). Mestar ylläpitää ja kunnostaa jäätä arkisin.

PE 26.2. ja LA 27.2.

Olosuhteisiin nähden Kuopion matkustajasataman luisteluradat 1-4km ovat suhteellisen hyvässä kunnossa. Osittain jäällä on vettä ja sohjoa. Viikonlopun lämpöaallot tuovat haasteita radan kunnossapidolle. Tilanne toivottavasti paranee maaliskuun alussa

Saanan 1 km rataa tai yhdysrataa Kuopion matkustajasatamalle Saanalle ei saada avattua tänä vuonna. 

Kuopion matkustajasatamassa on auki 4km lenkki. Tervetuloa luistelemaan!

Kaikki luisteluradat (1 - 12,5 km)

Radan kokonaisuuspituus on n. 12,5km.

Kuopion matkustajasataman radat ovat kokonaisuudessaan n. 4km

Kuopion matkustajasataman ja Kuopionlahden lenkki on yhteensä n. 7,5 km

Kuopion matkustajasatamasta Saanaan ja takaisin on n. 10 km.

Kuopion matkustajasatamasta, Kuopionlahden kautta Saanalle ja takaisin matkustajasatamanaan on n. 12,5km.

Luonnonjääradat kunnostetaan koronasta huolimatta - tutustu uusiin karttoihin!

Luonnonjääratoja (n. 4km) saatiin auki lauantaille 23.2.2021. Luonnonjääratoja aukaistaan ensin Kuopion matkustajasatamaan. Eri ratoja kunnostetaan ja aukaistaan sään mukaan tammikuun aikana. Luonnonjääluisteluradat kiertävät Kuopion matkustajasataman ja Kuopionlahden kautta Kuopion Saanalle Bellanrantaan.

Seuraa Finland Ice Maratonia facebookissa, instagramissa ja netissä, jonne päivitämme uusimmat tiedot luonnonjään luisteluradoista. Uudet kartat radoista julkaistaan lähiaikoina.