Koululaisluistelut

Finland Ice Marathonin megatapahtumaan Koululaisluisteluun odotetaan jälleen noin 6 000 koululaista! Perinteinen Finland Ice Marathonin koululaisluistelu järjestetään keskiviikkona ja torstaina 20.-21.2.2019. Tämä Pohjois-Savon suurin koululaisten liikuntatapahtuma on pienten ja isojenkin koululaisten kevättalven odotetuimpia päiviä.

Koululaisluistelun järjestelyistä vastaa Kuopion kaupungin koulutuspalvelukeskuksen liikuntatoimisto ja Liikuntapolkuhanke. Koululaisluistelun eräänä tärkeänä mahdollistajana on opettaja Kalle Laakkosen säätiö, joka rahoittaa valtaisan määrän bussikuljetuksia koululaisryhmille. Päivän ohjelmien järjestämisessä ovat vahvasti mukana kuopiolaiset urheiluseurat.

Koululaisluistelu Kallaveden jäällä Kuopion Matkustajasataman edustalla keskiviikkona klo 9-14 ja torstaina klo 9 -13.

Vuonna 2019 mukana koululaisluistelussa Ice Skating Tour

Ice Skating Tour on Suomen suurin, iloa ja hauskuutta liikunnan parissa tarjoava kiertue! Katso 21-vuotisen kiertueen paikkakunnat ja päivämäärät alapuolelta!

Ice Skating Tour järjestää vuosittain n.70 luistelutapahtumaa ympäri Suomen. Konseptiin kuuluvat koululaisluistelut sekä koko perheen luisteluillat. Koululaisluisteluissa viiletetään energisten Tour-ohjaajien tahdissa ja keskiviikko iltana pidetään koko perheelle suunnattu luisteluilta klo 18-20. Ne ovat kaikille avoimia tapahtumia, joissa liikunnan ilosta ja fiiliksestä nautitaan koko perheellä kahden tunnin ajan, mukana on myös ohjelmaa perheen pienimmille.

Kuvat: Ville Miettinen