Scandic

Tasokas hotelli Kallaveden rannalla, luistelutapahtuman äärellä ja vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Kuopion torilta. Kaikki huoneet on remontoitu tyylikkäästi vuonna 2014. Superior huoneista on lisäksi järvinäköala ja näkymä tapahtuma-alueelle.

Runsas luomutuotteita sisältävä aamiainen kuuluu aina huonehintaan ja iltaisin voit herkutella hyvällä ruualla ja juomalla  hotellin tunnelmallisessa ravintolassa.  Snellman-Salissa järjestät helposti ryhmäruokailut isommalle porukalle.

Sauna, uima-allas, poreallas ja kuntosali rentouttavat urheilusuorituksen jälkeen ja niiden käyttö on maksutonta hotellivierailulle. Hotellilla on Joutsenmerkki kestävän kehityksen tunnuksena.

Finland Ice Marathon To 22.2. –Su 25.2.2018

Standard                                                      100 € 1hh / vrk  ja 110 € 2hh / vrk
Superior Best Wiew, järvinäköalalla         110 € 1hh / vrk ja 120 € 2hh / vrk

Lisävuode 20 €/vrk, alle 13-vuotialle maksutta.

Huonehintaan sisältyy majoituksen lisäksi runsas aamiainen, sekä saunan, uima-altaan, kuntohuoneen ja wifin käyttö. 

Finland Ice Marathon huonevaraukset on tehtävä 9.2.2018 mennessä netistä varauskoodilla: BICE210218 www.scandichotels.fi tai p. 017 195 111 tai sähköpostitse kuopio@scandichotels.com

Varaus maksetaan hotellissa ja sitä voi muuttaa tai peruttaa saapumispäivään klo 18 saakka. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on rajoitettu määrä ja ne koskevat yksittäisiä varauksia.

Pyydä tarjous ryhmävaraukseen erikseen myyntipalvelustamme.