Kuntosarjojen info

 

Luistelutuomari

Pekka Pajunen, Helsingin Työväen Luistelijat

Reitti ja maali

Radan pituus on 12,5 km. Uudelle kierrokselle maalin kohdalla radan oikeata reunaa. Maaliin tulo radan vasenta reunaa. Maalialue on jaettu kahteen kaistaan.

Säännöt

Kilpailussa noudatetaan erillistä "luonnonjääluistelun ohjeita ja sääntöjä". Erillinen tiedosto on tämän infon alla. 

Ajanottochippi ja Kilpailunumerot

Ajanottochippi on kiinni luistimeen tulevassa kilpailunumerossa. ÄLÄ REVI CHIPPIÄ IRTI! Chippi on palautettava maaliintullessa.

Huolto

Luistelijoiden huoltoalue on noin 200 metriä maalialueen jälkeen. Huollossa on tarjolla mehua, rusinoita, suolakeksejä ja suolakurkkuja. Huoltoalueella on WC:t. Luistelijoiden henkilökohtaisen huollon alue on välittömästi kisajärjestäjän huoltoalueen jälkeen. Matkustajasatamassa on osallistumismaksuun sisältyvänä tarjolla keittoruoka, leipää ja mehua. Hotelli Scandicissa (Satamakatu 1) on tarjolla sauna ja uinti. Jäällä on pukeutumis- ja varusteteltta.

Mehuhuolto

Luistelijoiden mehuhuolto tarjoillaan pahvimukeista.

Palkinnot

Kaikille osallistujille jaetaan muistomitali maaliin tulon jälkeen maalialueella. Kunto/retkisarjoissa ei erillistä palkintojenjakoa.

Kilpailun päättyminen

Lähtöportti suljetaan viimeiselle 12,5 km:n kierrokselle klo 17.00.

Luistelijan vastuu

Luistelijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan ja vastaavat itse omasta tapaturmavakuutusturvastaan. Suosittelemme kypärän sekä kyynär- ja polvisuojien käyttöä.

Luistelun säännöt (tutustu huolellisesti)

PDF-tiedostoFIMluistelusäännöt2018.pdf (441 kB)
Luistelun säännöt

Ajanottochippi kiinnitetään vasempaan nilkkaan, chipissä valmiiksi olevan nilkkaremmin avulla. Chippi tulee palauttaa kilpailun jälkeen pukeutumisteltan läheisyydessä sijaitsevalle pisteelle. Palauttamattomasta / kadonneesta chipistä peritään 50 €:n suuruinen sakko.