INFO

Finland Ice Marathon järjestetään 21.-24.2.2018

 

Finland Ice Marathon

Finland Ice Marathon (FIM) on yksi Suomen vanhin ja tunnetuin luonnonjäällä järjestettävä luistelutapahtuma. Tapahtuman keskuspaikkana toimii Kuopion matkustajasatama, minne rakennetaan kisakeskus runsaine oheispalveluineen. Tapahtuma alkaa jo keskiviikkona, kun tuhannet kuopiolaisoppilaat kirmaavat Kallaveden jäällä koululaisluisteluissa. Torstai on myös koululaisluistelupäivä. Perjantaina järjestetään nastapyöräilykilpailu sekä illalla kuutamoluistelu jätkänkynttilävalaistuksessa. Luistelun ja potkulkelkkailun kilpailutapahtuma kestää lauantaista 24.2.2018 aamusta iltapäivään. 

Vuonna 2018 Finland Ice Marathon järjestetään 35. kertaa.

Kisakanslia ja Info

Kisakanslia ja Info-piste ovat avoinna

pe 23.2. klo 7.30-20
la 24.2. klo 6.30-14

Numerolaput voit noutaa kisakansliasta viimeistään tunti ennen oman sarjan lähtöä.
Osoite Minna Canthinkatu 4.

Info

Tanja Tukiainen
+358 50 571 8400
tanja.tukiainen@pohjois-savonliikunta.fi

Osallistumismaksun suorittaminen

Osallistumismaksun voi suorittaa ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkitunnuksia tai luottokorttia käyttäen. Ilmoittautuminen onnistuu myös toimistollemme käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä maksaen. Pohjois-Savon Liikunnan toimiston osoite on Haapaniemenkatu 10 A, 70100 KUOPIO, avoinna arkisin klo 8-16. Paikanpäällä kisakansliassa osallistumismaksun suorittaminen onnistuu niin ikään käteisellä, kortilla, liikuntaseteleillä tai sporttipassilla.

Kilpailunumero ja ajanottochippi

Kilpailunumero pakataan osallistujakuoreen, joka tulee noutaa kisakansliasta viimeistään tunti ennen oman sarjan lähtöä. Ajanottochippi on kiinni kilpailunumerossa. Kilpailunumero kiinnitetään selkään päällimmäiseen vaatteeseen, oltava näkyvillä koko kisan ajan. ÄLÄ REVI CHIPPIÄ IRTI!. Numerolappua ei tarvitse palauttaa. Numerolapussa ruokalippu sekä kuohuviinilippu Skater´s Nightiin.

Tavaroiden säilytys

Pukeutumisteltta sijaitsee jäällä ja siellä tavaroiden säilytys omalla vastuulla.

Huoltopisteet

Huoltopiste sijaitsee lähtöpaikan läheisyydessä reitin varrella, lähdöstä pisteelle on noin 200 metriä. Pisteellä tarjotaan mehua, urheilujuomaa (kilpasarjat) ja vettä sekä suolakeksejä, suolakurkkuja ja rusinoita. Huoltopisteeltä löytyy WC:t.

Ruokailu

Luistelijoiden huoltoon kuuluva keittoruokailu on tapahtuma-alueella. Ruokailu on Cafe Basilicassa, osoite Kirkkokatu 1. Ruokailu kilpailunumerosta löytyvää ruokalippua vastaan.

Peseytyminen

Osallistumismaksuun sisältyy peseytymis-, sauna- ja uintimahdollisuus Hotelli Scandicissa (Satamakatu 1). Saunatiloihin pääsee osallistujanumeroa näyttämällä. 

Vastuu

Jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Järjestäjillä on oikeus keskeyttää väsyneen osallistujan eteneminen. Keskeyttämisestä on ilmoitettava lähimmälle toimitsijalle.

Ensiapu

Ensiapu päivystää reitin huoltopisteellä sekä maalialueella.

Keskeyttäminen

Mikäli joudut syystä tai toisesta keskeyttämään, ilmoita tästä järjestäjille tai huoltoautolle. Huoltopisteeltä voidaan järjestää tarvittaessa kuljetus tapahtuma-alueelle.

WC

Lähtö- / maalialueella ulkona on wc:t. Kilpailijoille huoltopisteellä.

Turvallisuus

Suosittelemme kypärän sekä kyynär- ja polvisuojien käyttöä turvallisuuden vuoksi. 

Osallistumisen peruuttaminen/peruutusehdot

Osallistumismaksua ei palauteta, lääkärintodistusta vastaan osallistumisen voi siirtää seuraavalle vuodelle.

Muutokset

Järjestäjällä on oikeus reitin, aikataulun ja kilpailumatkojen muutoksiin olosuhteiden niin vaatiessa.


Iloista mieltä ja tsemppiä päivään!