Osallistujainfo

21.2.2019

Tervetuloa Finland Ice Marathon tapahtumaan!

Tapahtuma-alue on Kuopion Matkustajasataman jääalueella, kulku jäälle mm. Minna Canthin kadun sataman puoleisesta päädystä. Finland Ice Marathon luistellaan normaalisti 12,5 km radalla, mutta tänä talvena normaalipitkän radan tekeminen ei hankalan talven vuoksi ole ollut mahdollista. Perjantain nastapyöräilykilpailu toteutetaan 4km radalla, jolloin matkat ovat 24km, 48km ja 100km. Luistelun ja potkukelkkailun osalta radan pituus on 8km. Matkat 16km/24km/48km/104km/200km.

Kisakanslia ja Info Scandic hotelli, Mikro-kabinetti
pe 22.2. klo 7.30-20
la 23.2. klo 6.30-14

Numerolappujen haku / jälki-ilmoittautuminen on kisakansliassa viimeistään tunti ennen oman sarjan lähtöä. Kisakanslia löytyy Scandic hotellilta osoitteesta Satamakatu 1. Kilpailunumerot kiinnitetään ohjeiden mukaisesti selkään päällimmäiseen vaatteeseen.  Ajanottochip (nilkkaremmi) kiinnitetään nilkkaan ja nilkkaremmi tulee palauttaa osallistumisen jälkeen.

Kilpailukansliassa on myynnissä FIM-tuotteita (mm. pipoja, hanskoja ja tuubihuiveja). Pankkikortti- ja käteismaksumahdollisuus.

Parkkialueet
Tapahtumalle ei ole erikseen merkattuja parkkialueita, suosittelemme pysäköintiä Kuopion torin alle toriparkkiin (sisäänajoluiskat Puijonkadulta). Kävelymatka toriparkista 7 min. Huomioithan tapahtuma-alueen läheisillä pysäköintialueilla ja kadun varsilla pysäköintikyltit niin vältyt turhilta sakoilta. Katso tapahtuman nettisivuilta ohjeet maksuttomaan (max 10€) toriparkkipysäköintiin (uusille helmikuun Moovy-sovelluksen lataajille).

Ruokailu
Luistelijoiden huoltoon kuuluva keittoruokailu on Cafe Basilicassa, osoite Kirkkokatu 1. Ruokailu kilpailunumerosta löytyvää ruokalippua vastaan.

Peseytyminen
Osallistumismaksuun sisältyy peseytymis-, sauna- ja uintimahdollisuus Hotelli Scandicissa (Satamakatu 1). Saunatiloihin pääsee osallistujanumeroa näyttämällä. Huom. Sauna (sauna 3) on sekasauna, uimapuku mukaan. Naisille ja miehille omat pukutilat ja suihkut. Scandic hotellin asiakkaille saunat käytössä hotellin sauna-aikataulujen mukaisesti.

Skater´s Night
Finland Ice Marathonin viralliset jatkot ja palkintojenjakotilaisuus on Original Sokos hotel Puijonsarven uudistetussa Puikkari-salissa, osoite Minna Canthin katu 16. Ovet avataan klo 19 ja palkitsemistilaisuus aloitetaan klo 19.30. Tervetulojuoman (kuohuviini) lipuke löytyy kilpailunumerosta. Sisäänkäynti Maaherrankadun puolelta, narikkamaksu (3€).
Skater´s Night palkitsemistilaisuus on yhteinen Kuopiossa järjestettävän European Winter Games - tapahtuman kanssa. European Winter Games on palomiesten, poliisien ja ensihoitajien ensimmäiset Euroopanmestaruus -talvikilpailut ja tapahtuman luisteluosuus on Finland Ice Marathonin yhteydessä.

Muutokset ja tiedottaminen
Lähtöajat ovat ohjelman mukaisesti ja jos tulee äkillisiä aikataulumuutoksia (esim. sääolosuhteiden vuoksi), muutoksista tiedotetaan suoraan osallistujille sähköpostilla ja tekstiviestillä sekä www-sivuilla ja facebookissa. Seuraa myös kuulutuksia tapahtuma-alueella.

Vastuu ja keskeyttäminen
Jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Järjestäjillä on oikeus keskeyttää väsyneen osallistujan eteneminen. Keskeyttämisestä on ilmoitettava lähimmälle toimitsijalle.

Ensiapu
Ensiapu päivystää reitillä jalan, luistimilla ja mönkijällä, Varvisaaren huoltopisteellä sekä maalialueella. Ensiavun tunnistat punaisesta liivistä.