Infoa osallistujille

22.2.2018

Tervetuloa Finland Ice Marathon tapahtumaan!

Tapahtuma-alue on Matkustajasataman jääalueella.
Reitin pituus 12,5km.

Kisakanslia ja Info avoinna
pe 23.2. klo 7.30-20
la 24.2. klo 6.30-14

Numerolaput / jälki-ilmoittautuminen on kisakansliassa viimeistään tunti ennen oman sarjan lähtöä. Kisakanslia löytyy osoitteesta Minna Canthin katu 4. Kilpailunumerot kiinnitetään ohjeiden mukaisesti selkään päällimmäiseen vaatteeseen.  Kilpailukansliassa on myynnissä FIM-tuotteita (mm. pipoja ja tuubihuiveja). Pankkikortti- ja käteismaksumahdollisuus.

Parkkialueet
Tapahtumalle varattuja parkkialueita on rajoitetusti kisakanslian edustalla olevalla parkki-alueella sekä Kauppakadun päädyssä (merkattu FIM-kylteillä). Hyvää parkki-aluetta on myös Hotelli Scandicin (Satamakatu 1) takaa menevän huoltotien päästä olevalla parkkialueella (tenniskenttien ja rannan välissä). Kuopion torin alta löytyy toriparkki (sisäänajoluiskat Puijonkadulta). Kävelymatka toriparkista 7 min. Huomioithan pysäköintikyltit niin vältyt turhilta sakoilta.

Ruokailu
Luistelijoiden huoltoon kuuluva keittoruokailu on Cafe Basilicassa, osoite Kirkkokatu 1. Ruokailu kilpailunumerosta löytyvää ruokalippua vastaan.

Peseytyminen
Osallistumismaksuun sisältyy peseytymis-, sauna- ja uintimahdollisuus Hotelli Scandicissa (Satamakatu 1). Saunatiloihin pääsee osallistujanumeroa näyttämällä. Saunat 1,2 ja 3 ovat osallistujien käytössä perjantaina klo 11-19 ja lauantaina klo 11-20. 

Skater´s Night
Finland Ice Marathonin viralliset jatkot ja palkintojenjakotilaisuus on Bar Nousussa, osoite Kauppakatu 18. Skater´s Night alkaa klo 20. Illan esiintyjä Mighty 44, showtime 23.30. Tervetulojuoman (kuohuviini) lipuke löytyy kilpailunumerosta.

Säätilanne
Säätilanne näyttää nyt hyvältä. Lähtöajat ovat ohjelman mukaisesti ja jos tulee aikataulumuutoksia (esim. yllättävän kovan pakkasen vuoksi), lähtöajan tai reitin muutoksista tiedotetaan suoraan osallistujille sähköpostilla ja tekstiviestillä sekä www-sivuilla ja facebookissa. Nyt näyttää hyvältä keli- ja jääolojen suhteen!

Vastuu
Jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Järjestäjillä on oikeus keskeyttää väsyneen osallistujan eteneminen. Keskeyttämisestä on ilmoitettava lähimmälle toimitsijalle.

Ensiapu
Ensiapu päivystää reitin huoltopisteellä sekä maalialueella.

Keskeyttäminen
Mikäli joudut syystä tai toisesta keskeyttämään, ilmoita tästä järjestäjille tai huoltoautolle. Huoltopisteeltä voidaan järjestää tarvittaessa kuljetus tapahtuma-alueelle.